Je bent niet ingelogd!

Disclaimer & Cookies

Deze website maakt gebruik van webstatistieken. Door deze gegevens te analyseren, kan de website nog beter op bezoekers worden afgestemd. De verzamelde gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt of aan derden ter beschikking gesteld. Voor de opslag van deze gegevens maakt de website gebruik van cookies, logfiles en javascriptcodes op de pagina's. Het gaat om de volgende gegevens:

  • het adres van je internetprovider;
  • de browser die je gebruikt (zoals Internet Explorer of Firefox);
  • het tijdstip en de duur van je bezoek;
  • welke pagina's je hebt bezocht.

 

Copyright

Copyright © Services4 B.V., Bahialaan 200, 3065 WC Rotterdam. Alle andere merken, geregistreerde merknamen en/of afbeeldingen zijn eigendom van de respectievelijk eigenaren.

Privacy

Wij respecteren de privacy van alle bezoekers van deze website. Persoonsgegevens (Je naam, telefoonnummer en e-mail adres) die via deze website worden verzameld ten behoeve van het leveren van informatie, worden uitsluitend gebruikt om aan je verzoek te voldoen. Jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Indien je jouw gegevens uit onze database wilt laten verwijderen, of indien je jouw gegevens wenst te corrigeren, dan kun je contact opnemen met ons via info@services4.nl.

Wij behouden te allen tijde het recht voor deze privacyverklaring te wijzigen conform de toepasselijke privacywetgeving. Wij raden je daarom aan deze website regelmatig te bezoeken voor de meest recente versie van onze privacyverklaring.