Je bent niet ingelogd!

Referenties

De Calypso, Rotterdam - De Calypso in Rotterdam, tegenover Rotterdam CS, is een schitterend, multifunctioneel gebouw met een bijzonder hoog serviceniveau. Services4 is hier vanaf de oplevering in maart 2013 aanwezig en zorgt samen met de Calypso Servicedesk voor een unieke woon- en werkbeleving.

 

Verwey Vastgoed, Rotterdam - Verwey Vastgoed in Rotterdam heeft als proeftuin gediend voor Services4. Hier hebben wij waardevolle ervaringen opgedaan die we hebben verwerkt in onze dienstverlening.

 

44/floors, Rotterdam - 44/floors, de woontoren van De Rotterdam, levert een schitterende bijdrage aan de skyline van Rotterdam. Naast de Erasmusbrug en met een bijzonder uitzicht over Rotterdam is de basis aanwezig voor wonen op topniveau. Services4 verzorgt hier vanaf de oplevering de convenience services voor de bewoners.

 

Atlas ArenA, Amsterdam – Atlas ArenA, gelokaliseerd in het opkomende gebied Amsterdam Zuid-Oost, combineert over ruim 80.000 m2 kantoorruimte werken en ontspannen. De voormalige kantoorpanden zijn omgevormd tot een groen, duurzaam en veelzijdig concept. Sinds april 2014 staat Services4 hier met trots tot de beschikking van ruim 4000 werknemers.